Reservations   *     FTL 954.564.1234   *     BOCA 561.996.1234
Directions   *     

My Profile

Minimize
Profile Avatar
Marlene
47 Rue Des Six Freres Ruellan
Sarreguemines, CENTRE 57200
France
03.21.09.43.56 http://www.mgbookcoversanddesigns.com/tottenham-hotspurs.htm
Det er stengt Sykes til innen 56 poeng på sin serie ledende lagkamerat og regjerende mester Jonathan Rea, som ikke har vunnet siden den nederlandske runde på Assen i april. Rea løp åttende raskeste og han skal studere data med sitt team for å finne ut hvorfor han er å miste tid i det siste delen av denne kretsen i sin innsats fotballdrakter barn for å få tilbake på vinnersporet. Rea ble forbi i den avsluttende fasen av Alex Lowes, tilbake til trenings etter manglende Donington Park runde med et brukket kragebein, og Chaz Davies.
Leon Camier, riding MV Agusta, satt den 15. beste tiden, marginalt raskere enn British Superbike-mester Josh Brookes på en BMW.Veteranen Californian er bare ett poeng bak felles VM ledere Tai Woffinden og Chris Holder i sitt bud for en fjerde verden krone. Seks av de ni siste vinnere på Marketa Stadium har gått på å bli kronet verdensmester og Hancock er fast bestemt på å utvide det løp. De Bayern Munchen 23 Arturo Vidal drakt Fen Tigers står overfor en Speedway kontroll Bureau etterforskning etter Jolly avblåst søndag s National League sammenstøt med Mildenhall i et anfall av Pique.
Han sa: Kevin trenger pause fordi han s vært under for mye press. Han vet at han var galt å gjøre det han gjorde. Jeg vil be myndighetene om å behandle ham mildere ellers risikerer vi Mildenhall stenge ned og ingen ønsker det.Verdensmesteren vil slappe av foran kveldens s Tsjekkia Grand Prix ved å ta i severdighetene i Praha før budgivning for å bli den andre rytteren noensinne til å vinne den samme hendelsen fire ganger på rad. Polen 's Tomasz Gollob gjorde det mer enn et tiår siden, og vant den polske Grand Prix hvert år Mexico drakt tredje mellom 2002 og 2005.
   Woffinden hoppet tilbake til toppen av rangeringen for to uker siden, og en fjerde strake seier i Marketa stadion vil øke hans sjanser til VM-tittel nummer tre. Men han 's nekter å la seg rive med av hans lyn ferie i løpet av de tre første rundene, og sa: Det spiller' t saken for mye på dette stadiet hvor jeg 'm på. Woffinden er nivået på 39 poeng med Poole 's Aussie stjerne Chris Holder med Greg Hancock bare ett bak på tredjeplass.Tyco BMW rytter drevet i en fantastisk tid med 48.009secs rundt Fife Osterrike drakt borte krets å avverge fire tiden tittelen vinner Shane Byrne.
Laverty, vinneren av åpningen rase av sesongen på Silverstone, har slitt med å opprettholde den form og har falt ned til femteplass i tittelen sammenlagt, 27 poeng ned på mesterskapet leder Leon Haslam. Haslam, tilbake på det innenlandske scene fra World serien, går inn i disse løpene med en slank trepunkts fordel fremfor være klokere Ducati fotballdrakter riding Byrne. Han vil ha en kamp på hendene med Byrne og hans team høster gevinsten av deres harde arbeid for å utvikle sin Ducati, understreket av sin seier sist gang ut på Brands Hatch Indy krets.

My InBox

Minimize

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.