Reservations   *     FTL 954.564.1234   *     BOCA 561.996.1234
Directions   *     

My Profile

Minimize
Profile Avatar
VeroniqueBev
37 Edgecliff Road
Zetland, NSW 2017
Australia
(02) 9852 0437 http://www.invex.org/barcelona/messi-billig-62928/
Italien medier sagde, at Barcelona har givet 90.000.000 € tilbud til No.21 Juventus trøje ejer Paulo Dybala, men Juventus har afvist tilbuddet. Prisen er ...

'Jeg bliver Frankrig træner frem til 2016. Medmindre jeg ser ingen grund til ikke at gå baglæns. Jeg forventer ikke jeg ville træde tilbage, før denne begivenhed,' sagde Del Bosque, Football Espana, fredag ​​(17/10). Træneren, der førte Spanien til at blive verdensmester i 2010 og vinder af Europa Cup i 2012, tilføjede, at han spanske fodboldforbund (RFEF) kunne gøre en pæn overgang så han bakkes ned senere ønskede.

På den anden side, mange mennesker spørgsmålstegn ved denne beslutning. Del Bosque vurdere Fodboldtrøjer offentligheden bør være i stand til at trække sig tilbage, da han vandt VM eller EM. Men Del Bosque har, hans egne grunde. 'Fodbold er min profession, hvordan mit barn spiser. Jeg ved ikke, hvorfor jeg nødt til at gå. Det kunne lige så egoistiske, eller fordi der er ingen følelse af ydmyghed,' konkluderede han.Fodbold Nyheder Cristiano Ronaldo Portugal ønsker at komme ind i landets 23 landshold, manchester united trøje der vil udføre på OL 2016 i Rio Janeiro. Dette vil skabe en gren olympiske fodbold Lodtrækningen finder sted senere.

Madrid stillede at være Di Maria ikke opleve mere alvorlige skader. Men ønske om Madrid blev betragtet, den tidligere Sporting Lissabon-spiller ikke respekterer sig selv sepabagi professionel fodboldspiller. 'Jeg allerhelst, når man spiller med Argentina. Jeg modtog brevet fra Real barcelona trøje Madrid og bad mig om ikke at spille [i VM-finalen]. Jeg har tænkt på at spille, selvom jeg ved, hvis det blev gjort havde jeg en chance på 99% for at gøre sig min rygskade, 'siger Di Maria rapporterede Radio Amerika.

'Da jeg læste det, jeg rippet brevet. Jeg har lidt den morgen. Det var det værste, der nogensinde er sket i mit liv. Jeg har ikke tale med nogen i klubben om dette. Det er ikke et problem. I sidste ende, Sabella, der træffer beslutninger, og det det bedste, 'konkluderede han.Spansk landstræner, Vicente Del Bosque indrømmede fodboldtrøjer han ville holde op efter Europa Cup titel i 2016 i Prancis.Del Bosque optaget til ikke fortryde sin beslutning.
VallieTit ac milan fodboldtrøje AracelisD OliveMatt seattle sounders fc fodboldtrøje RayfordAg JonelleXu ssc napoli fodboldtrøje ReeceOrou KishaRey barcelona fodboldtrøje UlrikeMcM Christine inter milan fodboldtrøje HarlanHoo

My InBox

Minimize

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.